MV-CloudService | Online Office – Adoptie

Adoptie

Uw personeel is een vaste werkwijze gewent, nieuwe software en applicaties hebben daarom vaak tijd nodig om bekend te raken binnen uw bedrijf.

Om dit te bespoedigen is het raadzaam om uw personeel kennis te laten maken met de nieuwe software door middel van een adoptie traject. Hoe dit traject er voor uw bedrijf eruit ziet overleggen wij met u en eventueel een groep sleutelgebruikers.

MV-CloudService is gespecialiseerd in het adopteren van nieuwe software binnen uw bedrijf. Elk bedrijf is anders en daarom is ook elke aanpak uniek.

adoption-time

Wanneer

Het tijdstip dat u kiest om te beginnen met het adoptieproces is misschien wel de belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen.

Wanneer u te vroeg begint met het adoptieproces zullen uw personeelsleden een deel al kwijt zijn voor u de software in gebruik gaat nemen. Ook als u te laat gaat starten stuit u op weerstand van uw personeel.

Samen met u maken we een schema om zo het beste moment te bepalen.

Keyusers

Van elke afdeling kiest u één of meerdere mensen die gaan ondersteunen in het adoptie proces. Deze keyusers zijn het eerste aanspreekpunt tijdens het adoptieproces.

Door middel van trainingen, vergaderingen en eventueel zelfstudie, helpen wij deze groep wegwijs te worden met uw nieuwe software.

key-user

Communicatie

Tijdens het adoptieproces is het belangrijk dat er gecommuniceerd word binnen uw onderneming.

Door gebruik te maken van e-mail nieuwsbrieven, pamfletten en andere communicatiemiddelen brengen we uw personeel op de hoogte van de nieuwe software.

Training

Uw personeel zal makkelijker gebruik gaan maken van nieuwe middelen wanneer zij hierin getraind worden. Door dit spelenderwijs te doen hebben mensen eerder de neiging om een nieuwe werkwijze op te pakken.

In de Online Office software zit een conference module. Deze module is uitermate geschikt om presentaties te geven. Door deze module te gebruiken zien uw gebruikers direct welke mogelijkheden de software o.a. heeft.

Maatwerk

Elke persoon is anders maar ook elke ondernemingen. Samen met u maken wij graag een plan om Online Office met succes en enthousiasme bij uw onderneming te implementeren.

Maatwerk, ook dat is MV-CloudService, wij staan voor u klaar…